9/2/09

Εξωνοσοκομειακά & διαγνωστικά

Με γνώμονα την σημερινή οικονομική κρίση η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προσάρμοσε τα προγράμματα της ανάλογα με τις ανάγκες σας, για περισσότερες καλύψεις και ποιότητα παροχής υπηρεσιών και αρκετά προσιτά ποσά για την απόκτηση αυτών των προϊόντων.

Σήμερα θα σας μιλήσω για το πρόγραμμα: «Εξωνοσοκομειακά- διαγνωστικά» όπως: εξετάσεις, αίματος , μαγνητικές, ΗΚΓ, αξονικές τομογραφίες , ακτινογραφίες, προγενετικές , τεστ Παπανικολάου κ.λ.π., όπου οικονομικά είναι ακριβές για να υποστείτε μόνος σας καθ΄ ολοκληρία όλο το κόστος των εξετάσεων, αλλά πολλές φορές χρειάζεται να μπείτε σε λίστα αναμονής από μερικά ταμεία για να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις αυτές.

Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει Δωρεάν μια ετήσια εξέταση γενικό check up χωρίς παραπεμπτικό ιατρού για άτομα 18 ετών και άνω και σε όλες τις άλλες εξετάσεις σας καλύπτει εξετάσεις κόστους 3000€ ετησίως κατ’ άτομο με μια ελάχιστη συμμετοχή 10% ( μην ξεχνάτε ότι στα δημόσια ταμεία η συμμετοχή σας είναι στο 25%) δηλαδή σε μια εξέταση κόστους €100 εσείς θα δώσετε για αυτές τις εξετάσεις μόνο €10 .

Επίσης υπάρχουν και άλλα προνόμια για αυτό το πρόγραμμα, όπως:

Δωρεάν οδοντιατρική εξέταση /εκτίμηση και έκπτωση στις άλλες εργασίες 50% στο ιδιωτικό τιμοκατάλογο των οδοντιατρικών κέντρων της Αθήνας και με προνομιακές τιμές. Πριν το ραντεβού τηλεφωνική επικοινωνία με το 2109099000.

Για πληροφορίες και προεγκρίσεις( δηλαδή, γνωστοποίηση στην εταιρεία για να σας καλύψει την δαπάνη που θα χρειαστεί) για τις εξετάσεις στην Βιοιατρική, υπάρχει ειδική γραμμή 210-9975691.

Για να αποκτήσετε αυτό το προνομιακό πρόγραμμα χρειάζεται 0,65€- 1,10€ την ημέρα για άτομα ηλικίας από 20- 60 ετών .

Δυνατότητα να ενταχθεί όλη η οικογένεια σε ένα πρόγραμμα.

Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου